current views are: 1

31 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση10:42

O Γιώργος Παπαδάκης απείλησε να πάει στη δίωξη τηλεθεατή του

Εκνευριστική ήταν η τελευταία μέρα του 2013 για τον Γιώργο Παπαδάκη που ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τηλεθεατή.

 

Δημοσίευση 10:42’
αρθρο-newpost

Εκνευριστική ήταν η τελευταία μέρα του 2013 για τον Γιώργο Παπαδάκη που ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τηλεθεατή.

 

Εκνευριστική ήταν η τελευταία μέρα του 2013 για τον Γιώργο Παπαδάκη που ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τηλεθεατή.

«Ρε Κωνσταντίνε Σαρρή» είπε απευθυνόμενος στον καλεσμένο του, «έλα να μοιραστούμε τα λεφτά που έχω στην Ελβετία. Είναι ένας γελοιοδέστατος εδώ που λέει «με τα λεφτά που έχεις γιατί δεν δίνεις εσύ». Το πρόβλημά σου βρε γελοίε εγώ είμαι; Οι χαρακτηρισμοί του είναι απαράδεκτοι και χυδαίοι», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Θα αποτανθώ για πρώτη φορά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» είπε χωρίς να κάνει προσπάθεια να κρύψει το πόσο είχε θιγεί από το μήνυμα του τηλεθεατή, «είναι κάποιοι που χρησιμοποιούν εκφράσεις που είναι απαράδεκτες και χυδαίες, χρονιάρες μέρες. Όσο και αν κάνεις υπομονή, αν το συνεχίζουν θα πρέπει να πάρουν την απάντηση. Όσο για τα λεφτά στην Ελβετία, σε προκαλώ… έλα να τα μοιραστούμε. Αλλά γιατί δεν έρχεστε εδώ να τα πούμε;».

Παραταύτα, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και ο έμπειρος παρουσιαστής αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή και να μην απευθυνθεί στις Αρχές για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε.