Και επειδή η σεζόν σιγά σιγά τελειώνει, το Mega, μπήκε σε σκέψεις να βγάλει και κάνα πρόγραμμα με το 2014, πρώτα ο Θεός!

Μεγάλη χαρά κάνει που σε λίγο θα προβάλει το σίριαλ «Κάτω Παρτάλι», προοικονομώντας ήδη απ τον τίτλο, την άποψη που έχει η τηλεόραση για την ελληνική ύπαιθρο και τα χωριά, που ή Παρτάλια θα ναι ή τίποτα.

Ετοιμάζει λέει και μια ελληνική εκδοχή του «Modern Family», για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν υποτίτλους και να δουν το απολαυστικότατο αμερικανικό, ενώ  σωζότανε να βγάλουν ακόμα και… (δε θα το πιστέψετε!)… βραδινή εκπομπή! Μπερκέτια συζητάμε, όχι αστεία! Η εκπομπή, λέει, θα ναι με ειδήσεις και παιχνίδια γύρω από τον κόσμο της εγχώριας showbiz, που ψυχορραγεί αλλά επιμένει και του κλινικά νεκρού μας life style, στην οποία συμμετέχουν διάσημοι σχεδόν και διαγωνίζονται μεταξύ τους σε παιχνίδια. Για την παρουσίαση της εκπομπής αυτής λοιπόν έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Σμαράγδα Καρύδη που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zappit, είναι πρόθυμη να δοκιμαστεί σε αυτό το ρόλο.

Με την ανεργία και την φτώχεια βεβαία που υπάρχει παντού, όχι απλώς «πρόθυμη» έπρεπε να είναι, αλλά ήδη, βαμμένη, ντυμένη, χτενισμένη και στο πλατό πανέτοιμη για δράση μη κι αλλάξουν γνώμη οι επικεφαλής. Κατά τον Μάρτιο λένε εκεί, στο MEGA να παρουσιάσουν το σόου, αλλά ας μη βιάζονται να διακόψουν τις επαναλήψεις τώρα που συνηθίσαμε.

Και τον Ιούλιο, εδώ θα μαστε…