current views are: 2

9 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση11:07

O Peter Smith αναλαμβάνει καθήκοντα στον ΑΝΤ1

O Peter Smith, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της διεθνούς βιομηχανίας των Μedia, αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Δημοσίευση 11:07’
αρθρο-newpost

O Peter Smith, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της διεθνούς βιομηχανίας των Μedia, αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

O Peter Smith, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της διεθνούς βιομηχανίας των Μedia, αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο κ. Smith διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του NBC Universal International και του αποδίδεται η επιτυχημένη πορεία του αμερικανικού Ομίλου ως προς τη διεθνή παραγωγή και την τηλεοπτική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του ως Πρoέδρου του NBC Universal International, το όνομά του συνδέθηκε άρρηκτα με τη ραγδαία επέκταση των διεθνών δραστηριοτήτων του αμερικανικού Ομίλου. Μεταξύ άλλων σχεδίασε και εφάρμοσε ένα στρατηγικό πλάνο το οποίο οδήγησε σε αύξηση των εσόδων του NBC από διεθνείς δραστηριότητες σε ποσοστό άνω του 60% μέσα σε τέσσερα χρόνια, φτάνοντας τα 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου AΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού δήλωσε: «Ο Peter Smith έρχεται στον Όμιλό μας τη στιγμή που προχωρούμε στην υλοποίηση του επόμενου σταδίου της στρατηγικής επέκτασής μας. Η 25ετής εμπειρία του στα Media θα είναι ανεκτίμητη στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων για ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων μας. Θα διαχειριστεί την επέκτασή μας ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία και την απόκτηση νέων ψηφιακών Μέσων».