Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ των δημοσιογράφων Νίκου Μπογιόπουλου και Μπάμπη Παπαδημητρίου, με αφορμή των άποψη του τελευταίου ότι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση».

«Δεν είχε προλάβει ο κύριος Μπάμπης να γράψει (στην «Καθημερινή») ότι «σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή», και οι μαχαιροβγάλτες του εθνικισμού και του ναζισμού δολοφόνησαν το παλικάρι στο Κερατσίνι», έγραψε ο Νίκος Μπογιόπουλος για να ακολουθήσει μια οργισμένη επιστολή του Μπάμπη Παπαδημητρίου προς το enikos.gr:

«Αφήνεις, Νίκο Μπογιόπουλε, κατά τρόπο ύπουλο, την υπόνοια ότι θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με τις πράξεις των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής: είσαι μικρός και άνανδρος. Ακόμη χειρότερα, επιχειρείς, με την πιο τυπική φασιστική μέθοδο, να εμφανίσεις ότι δημόσια διατυπωμένες απόψεις μου συνδέονται με τον στυγερό φόνο στο Κερατσίνι: είσαι συκοφάντης. Καταλαβαίνω τώρα γιατί το ΚΚΕ αποφάσισε να απαλλαγεί από τον Χατζηαβάτη της πίσω σελίδας».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος απάντησε λακωνικά:

«Ευχαριστώ τον κύριο Μπάμπη Παπαδημητρίου για τις ύβρεις-παράσημο εναντίον μου. Είθε να συνεχίσω να τον εμπνέω, ώστε να παραμένει τόσο διασκεδαστικός, όσο ακριβώς περιγράφω στο άρθρο μου».