current views are: 4

15 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση15:24

Καινούργιου – Δάσκαλος για Στεφανίδου ή βροντούν όλα τα σίδερα, βροντούν και οι σακοράφες!

Υποχρέωση στο να τοποθετηθούν δημόσια στο «Δέστε τους» αισθάνθηκαν οι παρουσιαστές, όσον αφορά στην επίσης δημόσια τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΟΛΑ του ΑΝΤ1, για την τιμή όσων ανδρών παρουσιάζουν πρωινό.

Δημοσίευση 15:24’
αρθρο-newpost

Υποχρέωση στο να τοποθετηθούν δημόσια στο «Δέστε τους» αισθάνθηκαν οι παρουσιαστές, όσον αφορά στην επίσης δημόσια τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΟΛΑ του ΑΝΤ1, για την τιμή όσων ανδρών παρουσιάζουν πρωινό.

Υποχρέωση στο να τοποθετηθούν δημόσια στο «Δέστε τους» αισθάνθηκαν οι παρουσιαστές, όσον αφορά στην επίσης δημόσια τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΟΛΑ του ΑΝΤ1, για την τιμή όσων ανδρών παρουσιάζουν πρωινό. 

«Εγώ στην αρχή, όταν το άκουσα, είπα «Η Τατιάνα κάνει πλάκα. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε πλάκα» είπε απλά η Μαρία Ηλιάκη και συνέχισε λέγοντας πως «νομίζω ότι έκανε ένα φάουλ και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έχει μεγάλη διαφορά ο τρόπος που λες κάτι. Είναι διαφορετικό να πεις ότι δεν σου ταιριάζει το πρωινό και άλλο να πεις «έλα μωρέ που θα κάνω πρωινάδικο».

Το έναυσμα είχε δοθεί για να συναγωνιστούν οι συνεργάτες στο ποιος θα πει περισσότερα. Η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Δεν μίλησε για την ίδια. Είναι ακόμα χειρότερο γιατί μιλούσε για τον σύζυγό της. Ήταν πολύ λάθος!». Εκεί και ο Γιώργος Δάσκαλος, με τ’ όνομα, σχολίασε και έντονα μάλιστα, το τηλεοπτικό παρελθόν της Τατιάνας: «Είπε και για το Big Brother ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει. Ε, δεν νομίζω πως ήταν ό,τι χειρότερο έχει κάνει. Εντάξει, δεν έχει κρίνει η Τατιάνα τα πάντα; Θα την κρίνω κι εγώ!» με την Κατερίνα Καινούργιου να συμφωνεί εν μέρει μαζί του, σχολιάζοντας: «Έχει ψάξει και σκουπίδια, που είναι το top. Είναι ό,τι χειρότερο έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση». Εδώ κολλάει λοιπόν, το «βροντούν όλα τα σίδερα, βροντούν και οι σακοράφες»…

Για την ιστορία και με το συμπάθειo κιόλας, αλλά το να ψάξεις τα σκουπίδια των σταρ το είχε κάνει πρώτο κάνοντας παγκόσμια μόδα το θρυλικό περιοδικό Rolling Stone, φωτογραφίζοντάς τα και δίνοντας μια pop οπτική, κραυγαλέα αντίθετη στο gossip, υπογραμμίζοντας, έτσι την ύπαρξή του.