Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη ότι του «μυρίζουν» εκλογές.

Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων δεν είναι κομμάτι του μνημονίου, διότι χρεοκοπήσαμε».

«Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν, λεφτά δεν θα γεννήσουμε», είπε ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για συνταγματικά προβλήματα στις περικοπές των αποδοχών των ενστόλων όλων των Σωμάτων.

«Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι νομικό. Κάθε απόφαση που θα ακυρωθεί, θα πρέπει αυτομάτως να αντικατασταθεί με κάποια άλλη», είπε ο κ. Γεωργιάδης. Μάλιστα όπως είπε «ο κόσμος έχει τρελαθεί. Νομίζει ότι τους κόβουμε τους μισθούς, για να πληρώνουμε τους τόκους. Το χρέος μας εξυπηρετείται από τα δανεικά μας, δεν εξυπηρετείται από εμάς. Την πρώτη φορά που θα πληρώσουμε από δικά μας λεφτά χρέος είναι το 2014, αν κριθεί ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα».

Ωστόσο λίγο αργότερα ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε πως του «μυρίζουν» εκλογές προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας.

«Θέλετε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τη σκοτεινιά, την καταχνιά. Δεν θέλετε τίποτα καλό να βγάζει αυτή η χώρα. Δεν θέλετε να πάει ο τόπος μπροστά. Θα πέσουν τα νούμερα, αν πάει καλά ο τόπος. Αυτό είναι το πρόβλημα» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.