Ο Βαγγέλης Περρής κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θρηνούμε την απουσία μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, ξεχνώντας τις αρπαχτές και ανοησίες έχουμε φάει στη μάπα, είπε: «Μου αρέσουν πολύ τα αμερικανικά σίριαλ. Μου άρεσε πολύ η μίνι σειρά «Hatfields & McCoys», στο Mega, με τον Κέβιν Κόστνερ και τον Τζιμ Βανς. Με πληγώνει που το Game of Thrones στον ΣΚΑΪ έχει περιορισμένη τηλεθέαση. Αυτό είναι λίγο ανώμαλο, κράτος τηλεθεατών να βλέπει πράγματα που δεν έχουν σχέση με την ουσιαστική ψυχαγωγία.

Σε εμάς εδώ υπάρχει μια λαγνεία με το ελληνικό σίριαλ, που εγώ ποτέ δεν την κατάλαβα, το οποίο το έχουμε θεοποιήσει κυρίως μέσα από την κριτική που έχει ταυτίσει την ελληνική παραγωγή με τα σίριαλ.

Έχουν προβληθεί γύρω στα 1.500 ελληνικά σίριαλ, από αυτά με το ζόρι θυμόμαστε τα 10. Τα υπόλοιπα 1.490 ήταν μπούρδες και είναι καλό που μετριάστηκε αυτή η ανοησία. Εγώ ευχαριστήθηκα περισσότερο το «Game of Thrones» απ' ότι κάποια ελληνικά σίριαλ που θεωρούμε ότι είναι ελληνικά αλλά έχουν αισθητική τουρκικών και μάλιστα του '80».