Σήμερα, Τρίτη 21 Ιανουαρίου, κάνει πρεμιέρα στο Star o νέος 12ος κύκλος επεισοδίων της δεύτερης μακροβιότερης αστυνομικής σειράς «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα», λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στο σημερινό επεισόδιο (1o επεισόδιο), οι ντετέκτιβ Μπένσον και Στάμπλερ ερευνούν τις συνθήκες εξαφάνισης ενός υιοθετημένου 10χρονου κοριτσιού. Οι έμπειροι αστυνομικοί ανακαλύπτουν πως η μικρή το έσκασε για να συναντήσει έναν άντρα, τον Έρικ, τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου. Ο Έρικ συλλαμβάνεται και ενώ ο Στάμπλερ υποψιάζεται πως ο άντρας έχει απώτερα κίνητρα για τη μικρή, εκείνος αρνείται ότι έχει κάνει κάτι κακό και μάλιστα εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον στην Μπένσον. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, οι ντετέκτιβ συνειδητοποιούν ότι οι θετοί γονείς του κοριτσιού έχουν άλλη μία κόρη, γεγονός, που αλλάζει όλη την πορεία της υπόθεσης…

Στο ρόλο της μητέρας θα δούμε την 2 φορές υποψήφια για Όσκαρ, Τζοάν Κιούζακ (Εργαζόμενο Κορίτσια, In & Out) και στον ρόλο του πατέρα τον 5 φορές υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, Πίτερ Στράους (Κάιν και Άβελ).