current views are: 1

23 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση13:35

Νέα ταξιδιωτική εκπομπή στον ALPHA

Eπιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι ετοιμάζουν μια ταξιδιωτική εκπομπή στον ALPHA, το δελτίο τύπου για το ”World party” μας ανακοινώνει ότι το νεο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Δημοσίευση 13:35’
αρθρο-newpost

Eπιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι ετοιμάζουν μια ταξιδιωτική εκπομπή στον ALPHA, το δελτίο τύπου για το ”World party” μας ανακοινώνει ότι το νεο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Eπιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι ετοιμάζουν μια ταξιδιωτική εκπομπή στον ALPHA, το δελτίο τύπου για το ”World party” μας ανακοινώνει ότι το νεο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Παρουσιαστές θα είναι σύμφωνα με το tvzappigr ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δύο κολλητοί από τη Θεσσαλονίκη, που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο DNA τους και είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Αλλά και φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες…

Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party», μια πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στον Alpha. 

Ο εξωστρεφής Σάκης – μανιακός του υγιεινού τρόπου ζωής και μέγα πειραχτήρι – και ο μειλίχιος Γιώργος – τατουαζίστας με διεθνείς περγαμηνές και λάτρης των σπορ – ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, δοκιμάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη οτιδήποτε extreme, μα, πάνω απ’ όλα, έρχονται σε ουσιαστική επαφή με τους ντόπιους, την κουλτούρα και τις ιστορίες τους. «Tαξίδεψε όσο πιο ελαφριά μπορείς» μας συμβουλεύουν. 

«Καλή διάθεση και καλή παρέα είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στον δρόμο. Αυτό που είναι απαραίτητο για ένα World Party, δεν βρίσκεται μέσα σε μια αποσκευή, αλλά στο κεφάλι σου… Το λένε “Ατελείωτη διάθεση για ζωή!”».