Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την καινοτόμα, πρότυπη, επαναστατική ιδέα του ηθοποιού Βαγγέλη Τσιγαρά, για τηλεοπτική εκπομπή που πραγματικά θα βάλει ταφόπλακα σε ότι γνωστό και δεδομένο και … κυριολεκτούμε. 

Ο ηθοποιός που αξέχαστος μένει στους υπερήλικες από την συμμετοχή του στο «Καλημέρα Ζωή» ως Αράθυμος που λογομαχούσε με τον αστυνόμο Θεοχάρη (τον κ. Βασιλείου, μετέπειτα βουλευτή για λίγο της ΝΔ), θα παρουσιάσει εκπομπή με τον λατρεμένο και ξεχωριστό τίτλο «Αντίο για πάντα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός δήλωσε πως «σε συνεργασία με διάφορα γραφεία τελετών θα παρουσιάζουμε κηδείες ανθρώπων που το επιθυμούν τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ θα κάνουμε και αναφορές σε κάποιους εκλιπόντες».

Προσωπικά, μιας και βαριέμαι τα πάντα, ειδικά τις εκπομπές καλημέρα – περιοδικά – κουτσομπολιό τηλεόρασης – ζώδια – μαγειρική αλλά και τις πολιτικές τύπου Άδωνις – φωνές – ΣΥΡΙΖΑ – φταίει – Άννα Μισέλ – φωνές, είναι αυτή η μόνη εκπομπής της ελληνικής τηλεόραση που αδημονώ –τι λέω; Μόνο;- μετρά με χαρακιές στους τοίχους την ώρα που στις  8 Φεβρουαρίου, στο κανάλι ΖΟΟΜ θα αρχίσει τις προβολές της.

Αν μη τι άλλο, θα δω κάτι βγαλμένο από τη ζωή (ή μάλλον το τέλος της), από το αναπόφευκτο, όλο φιλοσοφία, αλήθεια και πάνω απ' όλα φαντασία και πρωτοτυπία. Καλοτάξιδο (και καλοτάξιδοι οι μακαρίτες – να ζήσουμε να τους θυμόμαστε!).

Α.Τ.