Είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της φετινής σεζόν. Το νέο μουσικό talent show "The Voice" έκλεψε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού που του χάρισε απλόχερα τηλεθεάσεις, ακόμα και πάνω από 60%

Παρατηρώντας τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης Παρασκευής διαπιστώνουμε ότι το The Voice αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ωστόσο, όπως αναφέρει το zapit.gr, υπάρχει ένα πρόβλημα όσον αφορά στις επιδόσεις του και αυτό εντοπίζεται στην πρώτη ώρα προβολής του. 

Μπορεί το MEGA φέτος να μην έχει βάλει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι νέες μεγάλες παραγωγές, όμως υπάρχουν κάποιες σταθερές δυνάμεις που συνεχίζουν να... σέρνουν το καράβι της Μεσογείων. Μία από αυτές, η πιο δυνατή, είναι τα «Κλεμμένα Όνειρα». Η σειρά σκαρφαλώνει στην κορυφή της τηλεθέασης κάθε βράδυ με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ στη μονομαχία της με το "The Voice" κατάφερε να παραμείνει μπροστά. Άρα, η λύση για το κανάλι -έστω και προσωρινά- είναι το αυτονόητο: διπλό επεισόδιο!

Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, τα δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μία σύγκρουση που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολυάριθμο κοινό και από τις δύο πλευρές.

TAGS