Στη συνέντευξη Τύπου του Λάκη Λαζόπουλου για το νέο σίριαλ του Alpha, «Δια Ταύτα», που ήδη, έχουμε δει στο ΟΤΕtv, μέρος του και πραγματικά είναι πρόταση και φως μες στα τηλεοπτικά σκοτάδια που έχουν σκεπάσει τις συσκευές μας, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Μελέτησέ το, τον Τζώνη Καλημέρη.

Ο διευθυντής προγράμματος του Alpha έκανε την κριτική του για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του σταθμού και όχι μόνο. Ο Τζώνη Καλημέρης αρχικά μίλησε για τον φίλο του και πολλά χρόνια συνεργάτη του Λάκη Λαζόπουλο, υπενθυμίζοντας πως δουλεύουν μαζί 25 χρόνια.

Ο διευθυντής προγράμματος ρωτήθηκε και για τη σχέση – κόντρα της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά». «Εγώ είμαι τεχνοκράτης», κατακεραύνωσε ο κύριος Καλημέρης, «εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία κουτσομπολιού και σχέσεων, για μενα μετράνε τα νούμερα και το Μες στην Καλή Χαρά σκίζει».

Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν τη θέση του για τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι το «Δέστε τους» θα συνεχιστεί και χωρίς τον Νίκο Μουτσινά, ο διευθυντής προγράμματος δήλωσε: «Αν θα κοπεί το "Δέστε τους" θα το αποφασίσω εγώ και όχι η Καινούργιου»! Χράου, κροτάλισαν τα διευθυντικά μαστίγια…