current views are: 1

4 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση12:29

Έρχεται το «Δια Ταύτα» στον ALPHA

Στην αίθουσα των δικαστηρίων, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα, αποφάσισε και γύρισε τη νέα του σειρά ο Λάκης Λαζόπουλος. Βασική διαφορά είναι τα συναισθήματα.

Δημοσίευση 12:29’
αρθρο-newpost

Στην αίθουσα των δικαστηρίων, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα, αποφάσισε και γύρισε τη νέα του σειρά ο Λάκης Λαζόπουλος. Βασική διαφορά είναι τα συναισθήματα.

Στην αίθουσα των δικαστηρίων, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα, αποφάσισε και γύρισε τη νέα του σειρά ο Λάκης Λαζόπουλος. Βασική διαφορά είναι τα συναισθήματα. Γιατί στη συγκεκριμένη σειρά στην αίθουσα του δικαστηρίου δεν θα εκτυλιχθούν δράματα αλλά θα υπάρξει άφθονο γέλιο.

Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχθηκαν πολύ «μικρές». Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. Ερωτοχτυπημένοι αντιεξουσιαστές και ορκισμένοι εθνικιστές. Γνώριμες φιγούρες από τους θρυλικούς «Μήτσους», αλλά και ολοκαίνουργιες περσόνες στέκονται ενώπιον της τηλεοπτικής έδρας και καταθέτουν, χωρίς φόβο αλλά με ασυγκράτητο πάθος, όσα γνωρίζουν για το «Διά ταύτα».

Με τη σφραγίδα του Λάκη Λαζόπουλου – ο οποίος έχει γράψει έξι από τα 12 αυτοτελή επεισόδια – το «Διά ταύτα», η νέα κωμική σειρά του Alpha, αρχίζει τις συνεδριάσεις του την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21.00. Εχοντας στην έδρα τον πρόεδρο Κώστα Κόκλα, την αντιπρόεδρο Σοφία Μουτίδου και τον εισαγγελέα Κώστα Κορωναίο. Στο πλευρό του ίδιου του Λαζόπουλου, στους διαδίκους που καταθέτουν στο εδώλιο του «Διά ταύτα», συγκαταλέγονται οι Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Απόστολος Γκλέτσος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Φαίη Ξυλά, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γεράσιμος Γεννατάς, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη και Εφη Παπαθεοδώρου. Τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελείται ο Δημήτρης Σταματόπουλος, ενώ τα σενάρια των υπόλοιπων έξι επεισοδίων υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Εξαρχος, Ελενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.