Εν όψει της εορτής της 25 ης Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, οι συνάδελφοι των εφημερίδων, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, του ΑΠΕ και ΜΠΕ θα εργαστούν ως εξής:

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Οι συντάκτες στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς θα εργαστούν την Παρασκευή, 25/3/2011, όπως εργάζονται και αμείβονται τις αργίες και την Κυριακή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι συνάδελφοι θα εργαστούν την Παρασκευή, 25/3/2011, όπως εργάζονται και αμείβονται τις αργίες και την Κυριακή.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 , θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις, πρωινές κι απογευματινές.
Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις, πρωινές κι απογευματινές, για τις οποίες οι συνάδελφοι θα εργαστούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011 δε θα κυκλοφορήσουν οι πρωινές και απογευματινές εφημερίδες, θα κυκλοφορήσουν όμως οι κυριακάτικες εκδόσεις. Οι συνάδελφοι που θα εργαστούν με καταστάσεις την Παρασκευή 25 Μαρτίου για την έκδοση των κυριακάτικων εκδόσεων θα πληρωθούν ένα ημερομίσθιο προσαυξημένο.
Την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011, δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οι υπάλληλοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011.
ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ
Οι τεχνικοί τύπου, οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία και οι εφημεριδοπώλες, θα εργαστούν κατά τις παραπάνω αργίες ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων.

TAGS