current views are: 1

11 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση11:48

Της λίστας γίνεται στη ΝΕΡΙΤ

Πρωτοφανείς καταστάσεις και ασυνήθιστες πρακτικές συμβαίνουν στη ΝΕΡΙΤ τον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.
 

Δημοσίευση 11:48’
αρθρο-newpost

Πρωτοφανείς καταστάσεις και ασυνήθιστες πρακτικές συμβαίνουν στη ΝΕΡΙΤ τον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.
 

Πρωτοφανείς καταστάσεις και ασυνήθιστες πρακτικές συμβαίνουν στη ΝΕΡΙΤ τον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.
 
Μετά τη λήξη του διαγωνισμού για τους 132 μόνιμους δημοσιογράφους που θα τη στελεχώσουν δημοσιοποιήθηκε μία λίστα με όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία και τα μόριά τους. 
 
Η λίστα αυτή όπως από χθες έγραψε το newpost.gr  δημοσιοποιήθηκε για λίγα λεπτά στον επίσημο διαδικτυακό τόπο nerit.gr και στη συνέχεια αποσύρθηκε με ανεπίσημες πληροφορίες να κάνουν λόγο για λάθος και εκ παραδρομής δημοσίευση. 
 
Από το πρωί στο διαδίκτυο «κυκλοφορεί» λοιπόν αυτή η «λάθος» λίστα και σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα επεξεργασμένη εμφανίζοντας τους επιτυχόντες, τους επιλαχόντες και τους απορριφθέντες. 
 
Κανείς από τη ΝΕΡΙΤ ούτε από το αρμόδιο υφυπουργείο Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης του κ. Καψή δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση αφήνοντας για ακόμη μια φορά χιλιάδες ονόματα επαγγελματιών να γίνονται «βορά» ποικίλων σχολίων και να κρέμονται στα μανταλάκια. 
 
Επιπροσθέτως ακυρώνουν δημοσιογραφική αξία και ικανότητα, προϋπηρεσία και σταδιοδρομία με έναν αριθμό δίπλα σε κάθε όνομα, αριθμό μορίων που δήθεν κρίνει τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων. 
 
T.A.