Το τι χαρά έπεσε αυτή την Τσικνοπέμπτη, στα κανάλια δε περιγράφεται. Λίγο πιο πριν και λίγο πιο μετά στις ειδήσεις των ίδιων καναλιών έπαιζαν οι ουρές στη Βαρβάκειο για κάνα σουβλάκι!

Στην ψυχαγωγία όμως, μασκαρευτήκαν όλοι οι παρουσιαστές, αλλά και οι καλεσμένοι τους και το έριξαν στα γλέντια και στα τραγούδια, σαν να 'χαν όλοι μαζί παλιμπαιδισμό. Τρελά κέφια, γέλια και ακκισμοί υπογράμμισαν τον παραλογισμό της τηλεόρασης, όπου η ελαφρότητα συναντά τη βλακεία με ανάκατη σειρά, ανατινάζοντας κάθε λογική στον αέρα.

Αν έβλεπες τηλεόραση ξαφνικά θα νομίζεις πως περνά επιληπτική κρίση τρελής, αχαλίνωτης ευθυμίας, τόσο συμπιεσμένης ώστε να αποφεύγει παρά τρίχα την υστερική στριγγλιά. Στο υπερθέαμα της εκπομπής «Ελένη», ο καλεσμένος Τρύφωνας Σαμαράς δε, έφερε τη στολή του από το σπίτι και εμφανίστηκε μεσημεριάτικα ως Ελένη Μενεγάκη, με ψηλοτάκουνα, κοντή φούστα, λουλούδι στα μαλλιά ενώ το έριξε και στον χορό. Ευχόμεθα αν πάει καλεσμένος σε άλλες αποκριάτικα εύθυμες εκπομπές, για παράδειγμα πρωινές, να προτιμήσει να ντυθεί Κωστόπουλος ή Λιαγκας ή και κάτι σαν και τους δυο μαζί. Θα ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα των ημερών…