Πολύ κοντά στην απόφαση να συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά και το 2015 είναι το Mega, αφού η εξαιρετική ανταπόκριση του κοινού στον ολοκαίνουριο κύκλο που μας μετέφερε έναν χρόνο μετά, έδειξε ότι οι τηλεθεατές ακολουθούν πιστά την ιστορία και τους νέους χαρακτήρες. 

Ετσι, παρότι μέχρι τώρα είχε ειπωθεί ότι η αυλαία της σειράς θα πέσει τον Μαϊο του 2014, όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι θα δούμε έναν ακόμα κύκλο από τον Οκτώβριο αυτής της χρονιάς μέχρι το Μαϊο του 2015! Οι πληροφορίες του tvzapping αναφέρουν μάλιστα, ότι οι συντελεστές της έχουν ήδη παραδώσει την περίληψη του μύθου και για την ερχόμενη σεζόν και ότι μόλις διευθετηθούν και τα οικονομικά ζητήματα, όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η προεργασία για τα επόμενα επεισόδια. 

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της, πάντως, Δημήτρης Αρβανίτης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των τηλεθεατών στον καινούριο κύκλο: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο κόσμος δέχτηκε τόσο καλά τη μετάβαση σε φρέσκα γεγονότα και νέους χαρακτήρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σενάριο της σειράς ένα χρόνο μετά είναι τόσο καταιγιστικό που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το τι έγινε σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε. Και τα ακόμα πιο συγκλονιστικά έρχονται σύντομα».