Μας ενημέρωσε ο Alpha για τη νέα του, πολύ πρωινή εκπομπή, που έρχεται εναλλακτικά να σταθεί απέναντι στις αντίστοιχες πολιτικές των άλλων καναλιών εκείνης της ώρας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε προχωρημενη εγκυμοσύνη αναλαμβάνει, με την εμπειρία της, να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο.

Ο Alpha συγκριμένα μας λέει πως:  
«Μνημόνια, μέτρα και πολιτικές αναλύσεις με το «καλημέρα»; Χαλαρώστε! Υπάρχει κι άλλη επιλογή –πιο «ανθρώπινη» και φιλική προς τον τηλεθεατή. Κάθε πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08:00 έως τις 10:15, το νέο μαγκαζίνο του Alphaυπόσχεται ένα διαφορετικό πρωινό ξεκίνημα με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.  Στην παρέα της η Ελένη Τσολάκη και δύο ακόμα συνεργάτες που θα μας λένε «καλημέρα» και θα μοιράζονται μαζί μας συμβουλές, νέα και ψιλή κουβεντούλα για μια καλύτερη μέρα. Με συνεντεύξεις, χρηστικά θέματα, αλλά και ολίγον από lifestyle, με εναλλακτικές μαγειρικές επιλογές, ευφάνταστη μόδα και ιδέες για προσιτή ψυχαγωγία, με προτάσεις για ενεργοποίηση… εντός και εκτός σπιτιού και καλεσμένους στο στούντιο, η εκπομπή έρχεται να προτείνει μια χαλαρή πρωινή συντροφιά, σε πείσμα όλων όσων μας πιέζουν καθημερινά. Γιατί η καλή μέρα (και) από τονAlpha φαίνεται!

Το Happy Day στον Alpha έρχεται για να δώσει άλλο αέρα στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού. Το «Happy Dayστον Alpha» είναι μια καθημερινή πρωινή εκπομπή που αφήνει τη στενόχωρη πληροφόρηση κατά μέρος και καταπιάνεται με όλα εκείνα που μπορούν να κάνουν τη διάθεσή μας λίγο καλύτερη. Ίσως, και την ίδια τη μέρα μας… Σε σκηνοθεσία Κώστα Γρηγοράκη και αρχισυνταξία Μαίρης Παλιαλέξη, το Happy Day στον Alpha έρχεται για να μοιράσει χαμόγελο και θετική ενέργεια με στόχο να κάνει την αρχή της μέρας μας λίγο καλύτερη. «Happy Day στον Alpha». Η χαλαρή πρωινή επιλογή».