Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Είχαμε την αγαπημένη έξυπνη σίτα που μας σημάδεψε, το πρίτι μπρα που μας συγκλόνισε σε δυο χρωματισμούς και ο τρίτος δώρο και πριτι παντς σε κιλότες τόσο χειμωνιάτικες, όσο και καλοκαιρινές σε παλ αποχρώσεις.

Μια νέα διαφήμιση - Μπεν Χουρ της εικόνας και της χρηστικότητας μπήκε στη ζωή μας! Πρόκειται για τον βιοκεραμικό κορσέ, που αδυνατίζει, ενώ σε δείχνει αμέσως πιο αδύνατη και κυκλοφορεί σε ποικίλα σχέδια για να διαλέξεις. Επί είκοσι λεπτά μαθαίνουμε για το πώς τα καταφέρνει ο βιοκεραμικός κορσές να σε δείχνει ζαρκαδάκι ενώ έχεις κατεβάσει ένα κοπάδι αρνιά σε παϊδάκια, (σ.σ: επειδή είναι βιοκεραμικός βέβαια!), ενώ είναι σε θέση, εύχρηστα να μπαίνει στο στομάχι και να μαζεύει κοιλιά, αντιαισθητικά παχάκια (ή παχάρες), στη μέση και ξέχειλα στομάχια.

Κάνει το θαύμα, αλήθεια ο βιοκεραμικός κορσές και προσωπικά πεισθήκαμε γι' αυτό την 8η φορά που ακούγαμε και παρακολουθούσαμε την 20λεπτη διαφήμιση! Μάλιστα κύριε, για να μην είστε περιφρονημένος, ο βιοκεραμικός κορσές, κυκλοφορεί σε φανελάκι, τύπου γεροντικό, για να σας δώσει και εσάς δικαίωμα στην κομψότητα! Η κυρία, δε της διαφήμισης τονίζει μην και έχεις κύριε μου, ενδοιασμούς: «δεν σε κάνει βέβαια ο βιοκεραμικός κορσές λιγότερο άντρα».

Αλλοίμονο, αν ούτε το διχτυωτό καλσόν σε κάνει, ούτε το δωδεκάποντο, ούτε η ψεύτικη βλεφαρίδα και η προσθετική στήθους… αρκεί να 'ναι όλα τους βιοκεραμικά! (έλα φιλενάδα, φορά το φανελάκι και επειδή λέει και κεραμικό άμα πεινάσουμε, θα το κάνουμε γάστρα και θα χτυπήσουμε και κάνα κοψίδι)…