current views are: 1

27 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση14:03

Δυο φορές θύμα του χαλασμένου ασανσέρ στη ΔΤ η Γιαννάκου

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε… δύο φορές με θύμα το ίδιο πρόσωπο.

Δημοσίευση 14:03’
αρθρο-newpost

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε… δύο φορές με θύμα το ίδιο πρόσωπο.

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε… δύο φορές με θύμα το ίδιο πρόσωπο.

Με διαφορά πέντε ημερών, η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου έπεσε θύμα της ίδιας ακριβώς κατάστασης στο κτίριο της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή: κλήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ, δεν υπήρχε όμως ασανσέρ για να φτάσει μέχρι το στούντιο.

Η πρώην υπουργός κλήθηκε, για πρώτη φορά, την περασμένη Τρίτη, από συνεργάτες εκπομπής της Δ.Τ και αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Έφτασε στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής, πήγε μέχρι το χώρο του μακιγιάζ και αφού ετοιμάστηκε κατευθύνθηκε προς το υπόγειο πλατώ. Με έκπληξή της, όμως, διαπίστωσε ότι τα ασανσέρ δεν λειτουργούν.

Αφού ξεπεράστηκε η πρώτη αμηχανία η Μαριέττα Γιαννάκου δέχτηκε να την μεταφέρουν «στα χέρια» οι αστυνομικοί της φρουράς της, και έφτασε μέχρι το στούντιο εμφανώς ενοχλημένη, όμως συμμετείχε στην εκπομπή χωρίς να αφήσει να φανεί κάτι στους τηλεθεατές.

Την Κυριακή το πρωί την προσκάλεσαν,εκ νέου, συνεργάτες της πρωινής εκπομπής που δεν γνώριζαν το δυσάρεστο περιστατικό της προηγούμενης Τρίτης.

Η Μαριέττα Γιαννάκου, θεωρώντας πως έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα με το ασανσέρ, δέχτηκε και επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο σκηνικό: έφτασε στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής, πήγε μέχρι το χώρο του μακιγιάζ και αφού ετοιμάστηκε κατευθύνθηκε προς το υπόγειο πλατώ, όμως και πάλι το ασανσέρ δεν λειτουργούσε.

Ενοχλημένη, πάλι, αυτή τη φορά η κυρία Γιαννάκου αποχώρησε, διαβεβαιώνοντας, πάντως, τους ντροπιασμένους εργαζόμενους της Δ.Τ. ότι καταλαβαίνει τη δύσκολη θέση στη οποία έχουν περιέλθει και ότι αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δικό τους το λάθος.

Σημειώνεται ότι στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής δεν λειτουργούν τα πέντε από τα έξι ασανσέρ, καθώς δεν έχει οριστεί συντηρητής του κτιρίου.