Ένας σατανικός ρόλος έρχεται να προστεθεί στο 8ο επεισόδιο της μαύρης κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου. Ο σεναριογράφος της σειράς του MEGA "Κάτω Παρτάλι" αποφάσισε να... ανάψει φωτιές στους πρωταγωνιστές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Μία στρυφνή ηλικιωμένη, τυφλή και κουτσή, που τριγυρίζει σαν το φάντασμα στο χωριό, μια μάντισσα με σκοτεινό παρελθόν, θα βρεθεί μπροστά στην αθώα Βίβιαν και θα της φανερώσει μυστικά και αλήθειες που θα τη σοκάρουν! Τον ρόλο θα υποδυθεί ο Παντελής Καναράκης που σίγουρα με το αστείρευτο χιούμορ του θα τον αποδώσει μοναδικά. Ο ίδιος μίλησε στο TV BOX, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του ρόλου που θα υποδυθεί.

"Μένω στο Κάτω Παρτάλι, εκτός χωριού. Περιφέρομαι στους αγρους και όταν συναντώ την αφελή Αθηναία, αποφασίζω να της αποκαλύψω αρκετά μελλούμενα αλλά και πολλές άγνωστες πτυχές του αγαπημένου της Θανάση. Η συνάντηση μας με τη Βίβιαν δεν τελειώνει και τόσο ευχάριστα. Δεν αγαπιόμαστε, δεν γινόμαστε φιλενάδες. Μάλλον το αντίθετο. Η κουβέντα μας καταλήγει σε φωνές και κατάρες. Τα πράγματα πλέον είναι σοβαρά και οι εξελίξεις ανατρεπτικές. Αλλά τη Βίβιαν θα τη συναντήσω ξανά. Ίσως σε κάποιο άλλο επεισόδιο..."