Τρεις δυνατές ελληνικές σειρές είχε ο ελληνικός τελικός της Eurovision απέναντί του το βράδυ της Τετάρτης.

Τα «Κλεμμένα Όνειρα», το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και το «Σπίτι της Έμμας». Τι προτίμησε τελικά να δει το ελληνικό κοινό; 

Πρώτη του επιλογή η... Μουρμούρα στον ALPHA σε ποσοστό 29,1% στο σύνολο και 34,8% στο δυναμικό, φέρνοντας το σίριαλ στην πρώτη θέση του πίνακα μετρήσεων. 

Το αμέσως μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης σημειώθηκε από τα Κλεμμένα Όνειρα: 27,7% στο σύνολο και 20,5% στις ηλικίες 15-44.

Η τρίτη θέση ανήκει στο Σπίτι της Έμμας. Η σειρά του MEGA συγκέντρωσε 22,7% στο γενικό σύνολο και  21,5% στο δυναμικό κοινό.

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision έφερε στη Δημόσια Τηλεόραση το 17,2% των τηλεθεατών που είχαν μεταξύ 21:00 και 23:15 ανοιχτούς τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Στις νεαρότερες ηλικίες οι επιδόσεις του προγράμματος δεν ξεπέρασαν το 19,4%. Το μεγαλύτερο ποσοστό που καταγράφηκε σε τέταρτο ήταν 26,4%.

Όχι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές τηλεθεάσεις για ένα φαντασμαγορικό γιουροβιζιονικό πρόγραμμα και μια μουσική αποστολή που θα ταξιδέψει μέχρι την Κοπεγχάγη να εκπροσωπήσει μια ολόκληρη χώρα.