Για προσωπική δικαίωση έκανε λόγο ο Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στο νόμο για τα κλεμμένα. 

Σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής διέκοψε τη ροή της εκπομπής και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη τηλεκριτικό η οποία όπως είπε τον προσέβαλε και τον καταξεφτίλισε, με αφορμή τη φράση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα», την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να γραφτεί σε τίτλο της εκπομπής του.

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κόμμα, γιατί έχοντας βάλει ένα στόχο, αυτός επετεύχθη.Πριν από 3-4 χρόνια ακούσαμε τα εξ αμάξης! Είπανε πολλά. Εμένα δεν με ενόχλησε που ακούσαμε από πολιτικούς, αλλά που εγώ προσωπικά άκουσα από συναδέλφους.

Από τότε άρχισε η ιστορία ότι μεγαλύτερος λαϊκιστής της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Επειδή για έξι μήνες είχα γράψει με δική μου ευθύνη στο πάνω μέρος της οθόνης "φέρτε πίσω τα κλεμμένα". Τότε, συνάδελφοί μου κριτικοί, που ανάθεμα και αν ξέρουν -όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές- τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο, -μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές- με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε για το "φέρτε πίσω τα κλεμμένα"!

Και τώρα γίνεται νόμος τους κράτους. Δεν αποτελεί μια προσωπική δικαίωση; Δεν θα μπορούσα να κάνω κι εγώ το δικό μου κόμμα, τον "Γκρεμό" που ονειρευόμουνα; Συγνώμη για την προσωπική παρέμβαση, αλλά πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή ως Παπαδακιστής να πω τα δικά μου» ανέφερε.