Κάποια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη και μετά οι ανορθόγραφοι «ΠΕΔΕΣ», που ναι, μεν έληξαν νωρίς αλλά ο Αlpha συνέχισε να εμπιστεύεται την Ελένη Τσολάκη και την έβαλε στο πλευρό της υπέροχης Σταματίνας, αλλά και του βετεράνου Δημήτρη Παπανώτα.

Η ωραία Σαλονικιά μάλιστα το εκτίμησε και είπε πως «το κανάλι με τίμησε και με εμπιστεύτηκε με ένα διετές συμβόλαιο. Έχουμε συζητήσει κατά καιρούς μερικά πράγματα, χωρίς όμως ποτέ επίσημα να έχουμε κατασταλάξει σε κάτι. Η πρόταση για το «Happy day» ήταν κάτι που μου πρότεινε το κανάλι και αποφάσισα να το κάνω για διάφορους λόγους. Αν δεν με ικανοποιούσε, δεν θα το έκανα. Δεν μου έβαλε κάποιος το μαχαίρι στον λαιμό. Το πιστεύω, θα το στηρίξω, έχω τόσα πράγματα να μάθω και για μένα είναι άλλο ένα σημαντικό σκαλί», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ.

Αυτή η εκπομπή της αρέσει, λοιπόν και μιλάει πολύ μετρημένα και σεμνά. Πριν λίγο καιρό, όμως, τα κριτήρια της ήταν πολύ υψηλά, μιας και θεωρούσε πως η εκπομπή στο Μega του Πέτρου Κωστόπουλου δεν ήταν της «αισθητικής» της. Στο ξεκίνημα λοιπόν της εκπομπής που συμπαρουσιάζει, εμφανίστηκε με καυτό μίνι και χόρευε σε ρυθμό λαικοπόπ τραγουδιών μπροστά από τον χάρτη της Ελλάδας, πριν μας πει τον καιρό, σα να 'ταν πάνω στο τραπέζι σε μπουζουξίδικο επαρχιακό. Αυτό είναι προφανώς το δείγμα της δικής της αισθητικής.

Α.Τ.