Αυτό και αν είναι ανατροπή! Τα «Κλεμμένα Όνειρα» είναι το πλέον γερό χαρτί του Μεγάλου Καναλιού. Απέναντι σε όποιο πρόγραμμα και αν βάλεις τη συγκεκριμένη ελληνική σειρά, αυτή θα σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις.

Παραταύτα, την Πέμπτη ήρθε η πρώτη ανατροπή. Το δακρύβρεχτο «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου κατάφερε να δώσει ένα γερό χτύπημα στο σήριαλ του MEGA, περνώντας μπροστά στα νούμερα τηλεθέασης.

Αναλυτικότερα, οι τηλεοπτικές μετρήσεις έδειξαν: Πάμε Πακέτο με 32,3% στο γενικό σύνολο και Κλεμμένα Όνειρα με 29,3% αντίστοιχα. Σε ό, τι αφορά το νεανικό κοινό, η διαφορά ήταν αμελητέα: 26,5% σημείωσε η εκπομπή του ALPHA και 26,6% η νεανική σειρά του MEGA.

Αναλύοντας την... ανατροπή αυτή, θα λέγαμε πως οι τηλεθεατές προτίμησαν να πάρουν το «Πακέτο» τους το βράδυ της Πέμπτης, καθότι η υπόθεση των «Κλεμμένων Ονείρων» τείνει να θυμίσει μεξικάνικη σαπουνόπερα. Το ίδιο αναμάσημα προσώπων και ένα σενάριο πολύ τραβηγμένο για να 'ναι αληθινό... Κοινώς, ενώ ξεκίνησε δυναμικά, κάπου αρχίζει να το χάνει η σειρά. Στο χέρι του Αρβανίτη είναι να επέλθει και πάλι η ισορροπία...

Φανή Πλατσατούρα