Από τη Φανή Πλατσατούρα

Δυο μέρες πριν από την έναρξη του μεγαλεπήβολου σόου του Mega, «Just the 2 of us», όπου οι σημαντικότεροι αστέρες του τραγουδιού, της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της υποκριτικής ενώνονται σε ένα υπερθέαμα, όχι ανταγωνιστικό, αλλά άκρως ψυχαγωγικό, τα πρωταγωνιστικά μέλη της επιτροπής δεν έχουν γίνει γνωστά από τα στελέχη του καναλιού.

Τα δημοσιεύματα του Γρηγόρη Μελά πρώτα άλλα και του Νίκου Γεωργιάδη, φέρουν τη Ρούλα Κορομηλά, να επιστρέφει στο Mega και να χαρίζει την εμπειρία της στο πανάκριβο πρόγραμμα. To Mega δεν επιβεβαιώνει την παρουσία – έκπληξη της Ρούλας, η οποία όπως και να 'χει είναι μια μεγάλη επιτυχία του επιτελείου του, αν πραγματοποιηθεί, ίσως γιατί νιώθουν ανέλπιστη την τύχη να βρεθεί στις τάξεις του σόου η ακριβοθώρητη, επιλεκτική σταρ.

Τα λιμνάζοντα ύδατα της prime time ψυχαγωγίας, έτσι, θα αναταραχτούν με το Mega να δείχνει την κλάση του και να πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, έστω και στα μισά της σεζόν, έχοντας αφήσει, τόσους μήνες τον ANT1, να καθορίζει το τοπίο της τηλεοπτικής φαντασμαγορίας.     

Τα στελέχη του σταθμού, έχοντας αποφασίσει να εκμεταλλευτούν τη φημολογία των τελευταίων ημερών για το ποιοι θα απαρτίσουν την επιτροπή, στοχεύουν στο να εκπλήξουν το κοινό, με την έναρξη του σόου την Τέταρτη 2 του μήνα, στις 9 το βράδυ.

Στο brade name Ρούλα Κορομηλά, όμως, εκτιμάται πως για το Mega, αποτελεί ένα κεφαλαιώδες πρόσωπο, τόσο στην ιστορία του όσο και στη σύγχρονη τηλεόραση και έτσι αντιμετωπίζεται η όποια συνεργασία μαζί της. Να σημειωθεί δε, πως η ίδια η κα. Κορομηλά τηρεί σιωπή ολοκληρωτική, αν και όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της που έχει παραχωρήσει στο νέο ηλεκτρονικό, πολιτικό περιοδικό “newposter” και που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, πως «επειδή παθιάζομαι ξαφνικά δεν αποκλείω και μια εντελώς απρόβλεπτη εμφάνιση στην τηλεόραση, αν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει τρελά», αφήνοντας ανοιχτό, έτσι, κάθε ενδεχόμενο...