Η πρεμιέρα του Just The Two Of Us, αλλά και οι φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega μαζί με τον Νίκο Μουτσινά ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να απαντήσει on camera, το βράδυ της Δευτέρας.
 
«Κάναμε διάφορες συζητήσεις και είπαμε να κρατήσουμε λίγες εκπλήξεις. Μπορώ να ρωτήσω αν είναι επίσημο και να ξαναβγώ να σας πω;», είπε η παρουσιάστρια για τα ονόματα της κριτικής επιτροπής του show, ενώ για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά είπε: «Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησα, δουλεύοντας δίπλα της. Τότε δεν ήξερα κι εγώ καλά καλά τι θα ήθελα να κάνω, αλλά τη χάζευα. Είναι πρωτοπόρος σε αυτή τη δουλειά».
 
Αναφερόμενη στην μεγάλη πρεμιέρα του show, η Ζέτα είπε: «Για την πρώτη εκπομπή, δεν θα τραγουδήσω. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που έχω στο μυαλό μου και είναι τόσοι πολλοί οι καλλιτέχνες που μπορείτε να ακούσετε, που δεν υπάρχει λόγος να τραγουδήσω εγώ».
 
Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει την επόμενη σεζόν την πρωινή ζώνη του καναλιού; «Αυτά τα γράφουν τα έντυπα. Μη μου βάζετε λόγια και αρχίσουν άλλα... Το θεωρώ άκομψο όλο αυτό που γίνεται, αλλά δεν το προκαλώ κιόλας. Θεωρώ γενικά άκομψη τη συζήτηση που κάνουμε τώρα, από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι στο πρωινό και είναι και πολύ καλοί», είπε, ενώ έκλεισε μιλώντας για το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά: «Με τον Νίκο Μουτσινά κάνουμε πάρα πολύ παρέα και αυτό μας αρκεί. Επίσης, συνεργαστήκαμε στο θέατρο. Αν κάποια στιγμή μας γίνει μια πρόταση που μας αρέσει και το τολμήσουμε, θα το κάνουμε. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».