Για τα πρόσωπα με τα οποία θα ήθελε να συνεργαστεί, αλλά και την εμπειρία του από το Πρωινό ΑΝΤ1 μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος στο «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης.
 
«Κοίτα να δεις, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μου αρέσει πάρα πολύ. Έχουμε βρεθεί σε παρέες, σε συνεντεύξεις... Τον θεωρώ φοβερή φάτσα και πανέξυπνο. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αν είχε όρεξη να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα μου άρεσε πάρα πολύ και το έχουμε συζητήσει. Είναι ανάλογα και το προϊόν. Αν είναι για ένα μαγκαζίνο που θα είχε και ενημερωτικό χαρακτήρα, θα ήθελα να είναι κάποιος δίπλα μου που γνωρίζει δημοσιογραφικά πράγματα, όπως και εσύ ενδεχομένως. Αν ήμουν απέναντι από τον Γιώργο, θα ήθελα να είμαι εγώ, η Φαίη και η Τζένη (Μπαλατσινού) για παράδειγμα ώστε να χτυπήσω τον ανταγωνισμό. Σαν μια πρόταση με κάτι διαφορετικό...», είπε όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε με ποιο πρόσωπο θα ήθελε να συνεργαστεί στην τηλεόραση.

Όσο για την εμπειρία του στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Φερεντίνος είπε: «Μπορεί να το ξαναέκανα, ανάλογα με την ομάδα και την παρέα», και συνέχισε: «Δεν είχα τον πρώτο ρόλο. Ήμασταν δύο άνθρωποι μαζί στο τιμόνι. Μαζί με τον αρχισυντάκτη και τους εκάστοτε αρχισυντάκτες συζητούσαμε τα πράγματα και αποφασίζαμε ως ομάδα».