Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο Νίκος Μαστοράκης όπου μάλλον δείχνει να μην του αρέσει τίποτα και κανείς στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι σχολίασε δεικτικά την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως: «Πιστεύω ότι η Ελένη αδικεί τον εαυτό της επειδή συνεχίζει να κάνει την ίδια παλιά φόρμα. Εξακολουθεί να είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, γιατί ενώ βαριέται δεν το δείχνει πάντα. Αλλά θαυμάζω την αντοχή της. Βέβαια είναι πλούσια αμειβόμενη κι αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για να κάνει τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια. Αν όμως ήθελε να είναι άλλα τριάντα χρόνια στην τηλεόραση, γιατί θα έρθει και για εκείνη η ώρα που δεν θα είναι τόσο φρέσκια όσο σήμερα και θα αρχίσει να κάνει κι εκείνη μπότοξ, όπως αρκετές άλλες της κατηγορίας της, θα πρέπει να σκεφτεί να κάνει ένα τελείως διαφορετικό είδος εκπομπών από αυτό που κάνει τόσα χρόνια. Έχει τα προσόντα, ας ξεκουνηθεί από την εύκολη καρέκλα όσο είναι καιρός».

Για τις πρωινές ψυχαγωγικές και πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, είπε πως: «Τα πρωινάδικα εξελίχθηκαν σε νυχτερινές εκπομπές. Μιλάνε σε μια γλώσσα απρεπή με την πρόφαση ότι «τα λέμε ελεύθερα» και συκοφαντούν ανθρώπους με τη δικαιολογία του κουτσομπολιού. (…) Πού να φανταστούμε τότε ότι σήμερα θα μιλάνε στα πρωινά για πέη και κλειτορίδες. Θεωρώ ότι είναι υποκουλτούρα το να ασχολείσαι δέκα λεπτά on camera με κάποιον μικροτσ….ο όταν υπάρχουν τόσα πολλά ωραία θέματα που δεν τα έχεις ακουμπήσει ποτέ».

Οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές είναι γι' αυτόν «πουρνάδικα»: «Τα ίδια κάνουν και όλοι εκείνοι που βγαίνουν πριν από τα πρωινά, αυτοί που βγαίνουν πουρνό πουρνό, οι πουρνάδες. Επί τρεις ώρες μιλάνε με τους ανεγκέφαλους πολιτικούς, τους κομματικούς, τους οικονομολόγους, τους σεισμολόγους, τους μποινκγολόγους και όλους τους αυτοσχέδιους ειδικούς. Μιλάνε για τα αεροπλάνα επί τρεις ώρες, για νομοσχέδια και νόμους, για περικοπές, και ο μέσος Έλληνας τα έχει χάσει με αυτά που βλέπει και βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση για το αν ο κόσμος καταστρέφεται σε λίγες ώρες».