Να δούμε κιόλας, αλλά με μια από τα ίδια, όπου ψιλό επώνυμοι καλεσμένοι κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και γλεντάμε, μας κάνει η νέα εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, που θα παρουσιάζει η Ρίκα Βαγιάννη, λημέρι της άλλωστε η κρατική, δεκαετίες τώρα και ο ταλαντούχος και αγαπημένος του κοινού, Θανάσης Αλευράς.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει ακριβώς τα παρακάτω και άιντε γεια μας ξανά…

«...Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου κάνει πρεμιέρα στη Δημόσια Τηλεόραση η εκπομπή "Πάντα ν’ ανταμώνουμε". Η οικοδέσποινα Ρίκα Βαγιάνη υποδέχεται κάθε Σαββατόβραδο τους καλεσμένους με χιούμορ και οικειότητα, ενισχύοντας το κλίμα της παρέας. Μαζί της ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, σε ρόλο – έκπληξη, βάζει την κωμική του σφραγίδα με μικρά «one man shows» αλλά και τραγούδια σε κάθε εκπομπή...

... Σημείο αναφοράς είναι το ιστορικό studio ηχογράφησης Sierra, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί «συναυλίες» με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπροστά σε καλεσμένους και κοινό. Με οδηγό τη μουσική παρουσιάζεται η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και όλοι οι συντελεστές από την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι τις πιο σύγχρονες προτάσεις. Φιλοδοξία της εκπομπής είναι να ανανεώσει τον τηλεοπτικό χάρτη, εμπλουτίζοντας θεματικά, φρεσκάροντας οπτικά και αναβαθμίζοντας ηχητικά το είδος των μουσικών εκπομπών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σούλης...».