Έφτασε η ώρα για την «κούπα» της Volley League στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Δευτέρα 28 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την σειρά των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με στόχο την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκοι» για 17η χρονιά μετέχουν στους τελικούς και θα επιδιώξουν να προσθέσουν ένα ακόμη τίτλο στην τροπαιοθήκη τους, την στιγμή που οι Ακρίτες λαμβάνουν για πρώτη φορά μέρος σε τελικό και θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα.

Η σειρά των τελικών ξεκινάει την Δευτέρα 28 Απριλίου στις 20:00 στο Novasports 3 με την μετάδοση του πρώτου αγώνα Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ την Τρίτη 29 Απριλίου στις 20:00 από το Novasports 3 θα μεταδοθεί και ο δεύτερος αγώνας. Στην περιγραφή των δύο πρώτων αγώνων θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώροι οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Πανταζίδης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων από το Novasports 3 έχει ως εξής:

  • Δευτέρα 28/4    20:00    Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης    
  • Τρίτη 29/4        20:00    Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
  • Σάββατο 3/5     19:00    Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός
  • Κυριακή 4/5      19:00    Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός (εφόσον χρειαστεί)
  • Πέμπτη 8/5       19:00    Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εφόσον χρειαστεί)