Αναβρασμός επικρατεί στο κανάλι της Μεσογείων, μετά την απόφαση αντικατάστασης της Όλγας Τρέμη από την προσεχή σεζόν. Αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια έχει συμφωνήσει με την εναλλακτική πρόταση που της έγινε για να συνεχίσει να εργάζεται σε άλλο πόστο.

Η απόφαση ελήφθη καθώς επικράτησε η άποψη ότι ένα άλλο πρόσωπο θα έδινε μεγαλύτερο αέρα στο δελτίο, ενώ η Τρέμη χωρίς τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα θεωρείται αδύναμη.
Η πρώτη σκέψη για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Τρέμη, ήταν να κινηθούν στην κατεύθυνση ενός φρέσκου προσώπου. Σκέψη που οδηγούσε στη Σία Κοσσιώνη του ΣΚΑΙ.
Στη συνέχεια όμως, μετά από πρόταση του Σταύρου Ψυχάρη προκρίθηκε η άποψη μετεγγραφής ενός δοκιμασμένου παρουσιαστή που θα έδινε κύρος και εικόνα πολιτικής ουδετερότητας. Ήταν λοιπόν μονόδρομος η λύση του Νίκου Χατζηνικολάου.
Τον δημοσιογράφο, προσέγγισε και μετέφερε τη σχετική πρόταση ο ίδιος ο Στ. Ψυχάρης κατά τη διάρκεια δείπνου- με τις συζύγους, στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.
Η είδηση είχε γραφτεί στο διαδίκτυο, αλλά χωρίς να γίνει γνωστό το τι διημείφθη.