Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, έχει την αμέριστη στήριξη του κοινού, δεκαετίες τώρα, στην πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1.

ιλώντας στο TVBox, απάντησε στην ερώτηση πώς και δεν ενέδωσε ποτέ στις σειρήνες των άλλων σταθμών, λέγοντας πως: «Δεν είμαι των συχνών μετακινήσεων. Μου θυμίζουν ποδοσφαιριστή ή καλλιτέχνη. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι εντελώς διαφορετική. Στον ΑΝΤ1 καλύπτομαι απόλυτα. Πάντα είχα ελευθερία και αξιοπρέπεια. Και για τα χρόνια που η τηλεόραση είχε αρκετό χρήμα, κι ένας από τους πολύ καλά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ, θέλω να ευχαριστήσω ετεροχρονισμένα τα άλλα κανάλια που φρόντιζαν να παίρνω αύξηση από τον ΑΝΤΙ. Κάθε φορά που τελείωνε η σεζόν και γινόταν γνωστό ότι είχα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, αμέσως έπαιρνα αύξηση».

Τον ρωτούν ακόμη πως πριν από εννιά χρόνια, Παρασκευή έκανε επέμβαση στην καρδιά, by pass ή κοινώς «μπαλονάκι» και τη Δευτέρα επέστρεψε στην εκπομπή, γιατί το έκανε; Δεν ήταν τρέλα; «Δεν μπορώ όμως να φανταστώ τον εαυτό μου άρρωστο ή να λέει «βαριέμαι να πάω στη δουλειά». Το καλοκαίρι είναι ωραία που ξεκουράζομαι, αλλά νιώθω τύψεις, σαν να έχω κάνει κοπάνα» απάντησε ο αγαπημένος δημοσιογράφος, ενώ δεν δίστασε να πει τα καλυτέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που ενώ έπαιρνε τη σκυτάλη από αυτόν την περασμένη χρονιά, φέτος είναι απέναντί του και έχει καλά νούμερα τηλεθέασης.

«Χαίρομαι που η Σταματίνα πηγαίνει καλά» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, «και γιατί είναι καλό κορίτσι και γιατί χάρη σε αυτήν την εκπομπή κάποια παιδιά βρήκαν δουλειά. Από κει και πέρα, αν δείτε τα νούμερα τηλεθέασης άλλοι θα πρέπει να έχουν πονοκέφαλο. Τα δικά μας δεν έχουν επηρεαστεί». Οσο για το ψυχαγωγικό «Sold Out» που επιχείρησε και δεν πέτυχε είπε πως «το «Sold Out» δημιουργήθηκε μέσα σε 15 ημέρες για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες του προγράμματος. Δεν ήμουν τελικά το κατάλληλο πρόσωπο για να το παρουσιάσει».