current views are: 1

6 Μαΐου 2014
Δημοσίευση10:01

Σήμερα ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision στη ΝΕΡΙΤ

Σε απευθείας σύνδεση με το B&W Hallerna της Κοπεγχάγης, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά τον Πρώτο Ημιτελικό του 59ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, σήμερα (Τρίτη 6 Μαΐου) στις 22.00.

Δημοσίευση 10:01’
αρθρο-newpost

Σε απευθείας σύνδεση με το B&W Hallerna της Κοπεγχάγης, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά τον Πρώτο Ημιτελικό του 59ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, σήμερα (Τρίτη 6 Μαΐου) στις 22.00.

Σε απευθείας σύνδεση με το B&W Hallerna της Κοπεγχάγης, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά τον Πρώτο Ημιτελικό του 59ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, σήμερα (Τρίτη 6 Μαΐου) στις 22.00.

Λίγο νωρίτερα, στις 21.05 η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει το πρώτο μέρος της ειδικής εκπομπής «Eurovision greatest hits». Την εκπομπή, ένα νοσταλγικό αφιέρωμα σε συμμετοχές και καλλιτέχνες που άφησαν εποχή στην ιστορία του Διαγωνισμού, θα παρουσιάσει η Αντριάνα Μαγγανιά. Το δεύτερο μέρος της εκπομπής θα μεταδοθεί την ίδια ώρα, το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαϊου, λίγο πριν από την έναρξη της απευθείας μετάδοσης του Δεύτερου Ημιτελικού, στον οποίο η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 13η θέση με το «Rise Up» που ερμηνεύουν οι Freaky Fortune feat. Risky Kidd σε μουσική και στίχους των ίδιων.

Ο Τελικός του φετινού Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα μεταδοθεί επίσης απευθείας το Σάββατο 10 Μαϊου στις 22.00.

Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ΝΕΡΙΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία  WebTV στο www.nerit.gr. Τον σχολιασμό για τους δύο ημιτελικούς θα κάνει η Μαρία Κοζάκου, ενώ στον τελικό θα συμμετάσχει στην παρουσίαση και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η σειρά εμφάνισης στους δύο Ημιτελικούς, έχει ως εξής:

1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ

Αρμενία
Λετονία
Εσθονία
Σουηδία
Ισλανδία
Αλβανία
Ρωσία
Αζερμπαϊτζάν
Ουκρανία
Βέλγιο
Μολδαβία
Αγ. Μαρίνος
Πορτογαλία
Ολλανδία
Μαυροβούνιο
Ουγγαρία

2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ, ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ

Μάλτα
Ισραήλ
Νορβηγία
Γεωργία
Πολωνία
Αυστρία
Λιθουανία
Φινλανδία
Ιρλανδία
Λευκορωσία
ΠΓΔΜ
Ελβετία
ΕΛΛΑΔΑ
Σλοβενία
Ρουμανία