Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την λήξη του πρωταθλήματος Final της Αργεντινής και η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο για τη μάχη του τίτλου, με τα κανάλια Novasports να καλύπτουν τις κρίσιμες αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο 10 Μάιου στις 23:00 να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 και σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη τον αγώνα Εστουντιάντες – Σαν Λορέντζο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Εστουντιάντες θα υποδεχθεί την Σαν Λορέντζο με τους γηπεδούχους να θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του τίτλου. 

Επίσης, την Κυριακή 11 Μάιου στις 03:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 12/5) οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και τον αγώνα Αρχεντίνος Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Η εκ των πρωτοπόρων Ρίβερ Πλέιτ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας Αρχεντίνος Τζούνιορς και θα προσπαθήσει να φύγει με το «τρίποντο» έτσι ώστε να παραμείνει στη κορυφή. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

  • Σάββατο 10/5 23:00 Εστουντιάντες – Σαν Λορέντζο από το Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
  • Κυριακή 11/5 03:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 12/5) Αρχεντίνος Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη