Δική του μουσική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ θα έχει ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας. Τις... αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για την Κυριακή 11 Μαΐου στις 21.00.

Ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά στα social media:

«Αγαπημένοι μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως την Κυριακή 11 Μαΐου στις 21.00 θα μεταδοθεί το 1ο επεισόδιο της νέας μου εκπομπής "Μουσική Παντού".

Όλα ξεκίνησαν με την προτροπή της Vicky Laskari για την υλοποίηση μιας ιδέας που είχα μοιραστεί μαζί της εδώ και πολύ καιρό για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής όπου αγαπημένοι, κυρίως Έλληνες μουσικοί θα παίζουν και θα τραγουδούν σε κάθε γωνιά της πόλης. Χωρίς όφωνα και καλώδια. Σε τρένα, σε λεωφορεία και πλατείες. Σε πλοία, σε αυλές και πάνω σε ποδήλατα. Μουσική παντού. Με πολλή λαχτάρα έγραψα και σκηνοθέτησα την εκπομπή, με την πολύτιμη βοήθεια του δ/ντη φωτογραφίας Giorgos Papandrikopoulos αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών της εκπομπής:

Διεύθυνση Παραγωγής: Tina Tavridou
Οργάνωση Παραγωγής: Αγνή Τριανταφύλλου
Σχεδιασμός Ήχου: Nick Ottomo Angloupas
Μοντάζ: Dimitris Vatsios
Β’ Κάμερα: Nikos Maraveyas Vol I
Δημοσιογραφική Ομάδα: Δήμητρα Αδαμοπούλου- Βάσω Τσιμάρα
Βοηθός Παραγωγής: Λορέντζο Φάζλα
Τεχνικός Προϊστάμενος: Βαγγέλης Βασιλάκης

Η Βίκυ Λάσκαρη και η B&G Productions κατέθεσαν την πρόταση και το κανάλι που θα στεγάσει την εκπομπή είναι η Δημόσια Τηλεόραση ή αλλιώς ΝΕΡΙΤ.

Αυτή την Κυριακή 11 Μαΐου το 1ο επεισόδιο στις 21.00!»

Καλή αρχή!!!