Δείτε ΕΔΩ τη μοναδική εφαρμογή και το live blogging για έγκαιρη και άμεση ενημέρωση για όλα τα εκλογικά θέματα.  

Την Κυριακή 25/5, τη δεύτερη Κυριακή της μεγάλης εκλογικής μάχης,  σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται στις επάλξεις, για να μας μεταδίδει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το κλίμα, τις προβλέψεις, τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών καθώς και των επαναληπτικών εκλογών σε δήμους και περιφέρειες, μέσα από την εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 2014. 

Από τις 7:00 το πρωί ο  Γιώργος Παπαδάκης μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1» δίνει την πρώτη εκλογική «γεύση» της ημέρας με ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο, παρακολουθώντας βήμα – βήμα την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Από τις 18:00, η Μαρία Χούκλη θα βρίσκεται στο στούντιο  του ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει την μαραθώνια εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 2014.  

Στις 19:00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των Exit Polls, με την εγκυρότητα της Metron Analysis και του Στράτου Φαναρά.  Και σε αυτές τις εκλογές ο ΑΝΤ1 πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll σε τρισδιάστατη απεικόνιση.