current views are: 3

21 Μαΐου 2014
Δημοσίευση09:26

Euro2004 στα «Legend Stories» από τα κανάλια Novasports

Η δεύτερη εκπομπή «Legend Stories», που είναι αφιερωμένη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έρχεται στα κανάλια Novasports!

Δημοσίευση 09:26’
αρθρο-newpost

Η δεύτερη εκπομπή «Legend Stories», που είναι αφιερωμένη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έρχεται στα κανάλια Novasports!

Η δεύτερη εκπομπή «Legend Stories», που είναι αφιερωμένη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έρχεται στα κανάλια Novasports! 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της  Nova, την Τρίτη 27 Μαΐου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα  Novasports 1 & Novasports 1 HD,  το δεύτερο αφιέρωμα του ντοκιμαντέρ «Legend Stories», με τίτλο «Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ», που δημιούργησε και επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.

Δέκα χρόνια πριν, στα γήπεδα της Πορτογαλίας, η Ελλάδα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μέσα από τα «Legend Stories», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports γυρίζουν πίσω στο χρόνο και ξανακάνουν το πιο όμορφο ταξίδι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ταξίδι που ξεκινάει, από την αποτυχημένη προσπάθεια παρουσίας στο παγκόσμιο κύπελλο του 1970, και αφού περάσει από τις πρώτες μας παρουσίες σε μεγάλα τουρνουά – 1980 και 1994 – καταλήγει, μέσα από τα προκριματικά του Euro 2004 στον τελικό της Λισαβόνας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, ο συνεργάτης του, Γιάννης Τοπαλίδης και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες, μιλάνε για τα στοιχήματα που έβαζαν πριν από κάθε παιχνίδι, ενώ αναφέρονται και στα γούρια που είχαν για να τους φέρουν καλή τύχη. Δέκα χρόνια μετά, άπαντες κάνουν απολογισμό για το αν το ελληνικό ποδόσφαιρο άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έξι μέλη της ομάδας που φέτος θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας, οι Φερνάντο Σάντος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Στέφανος Καπίνο, αφηγούνται που βρίσκονταν το2004, αλλά και πώς αυτή η επιτυχία επηρέασε την εξέλιξη και τη σχέση τους με το ποδόσφαιρο. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ θα ακουστεί το τραγούδι «Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ», που γράφτηκε για τις ανάγκες της εκπομπής και ερμηνεύτηκε από τον Γιώργο Δημητριάδη. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων για τη δεύτερη εκπομπή «Legend Stories» με τίτλο «Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ» έχει ως εξής:

Τρίτη 27/5, 23:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD,

Τετάρτη 28/5, 22:00, Novasports 2 & Novasports 2 HD και από την Web TV του Novasports.gr

Πέμπτη 29/5, 19:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD