Αυλαία έριξε το βράδυ της Τρίτης το σίριαλ του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς οι "Καλές Δουλειές" του δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και ολοκλήρωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον κύκλο τους. Το σίριαλ είχε απέναντί του το "Σπίτι της Έμμας" με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη, αλλά και την ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha, "World Party".

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την prime time ζώνη των καναλιών;

Όπωε αναφέρει το zappit.gr, το "Σπίτι της Έμμας" για μια ακόμα Τρίτη πέρασε μπροστά με 27% στο σύνολο. Ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε τη διπλάσια τηλεθέαση από τον Πέτρο Φιλιππίδη που καθηλώθηκε στο 13%. Πιο πίσω, με 10,6%, ακολούθησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης με το World Party που αυτή τη φορά έγινε στο Las Vegas.

Στο δυναμικό κοινό το MEGA βρέθηκε πάλι πρώτο με 22,6%. Στη δεύτερη θέση ήρθε η ταξιδιωτική εκπομπή του ALPHA με 16,4%, ενώ οι "Καλές Δουλειές" δεν ξεπέρασαν το 11,4%.

Να σημειώσουμε, ότι στην κορυφή του prime time βρέθηκαν νωρίτερα τα "Κλεμμένα Όνειρα" και το "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα' που κατέγραψαν ποσοστά 35,2% και 30,2% αντίστοιχα.

Όσο για τα Καρντάσιανς συγκέντρωσαν το 23,4% των τηλεθεατών στο σύνολο, έφτασαν σε τέταρτο όμως μέχρι και το 30,2%.