Αυτό που σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, εμείς κρύβουμε το κεφάλι μας στο χώμα, σαν στρουθοκάμηλοι πώς να το χαρακτηρίσεις;

Ο Αντρέας Γεωργίου, σκηνοθέτης του «Mπρούσκο», μιας σειράς που είναι κάτι νέοι παλιών αρχών, σαν της δεκαετίας του '50, που είναι όλοι παντρεμένοι και κάνουν σεξ με τους άλλους παντρεμένους και μετά ζηλεύουν, έβαλε στη σειρά μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Έλεν Ντετζένερις, από την εφηβεία της περίπου, ως τη χαμένη αγάπη του Διαμαντή, με τ' όνομα. Γιατί; Διότι δεν θα 'χε εύκαιρη της Μονρόε εδώ που τα λέμε! Έλα μου, όμως που η ηθοποιός, παρουσιάστρια και μεγάλη σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης, το 'μαθε! Και βγήκε και στην εκπομπή της και έκραξε!

Όπως είπε η διάσημη αμερικανίδα, το γεγονός ανακάλυψε μια τηλεθεάτριά της που παρακολουθεί το Μπρούσκο, και αμέσως επικοινώνησε μαζί της. «Πρόκειται για τη φωτογραφία μου από το Λύκειο! Δεν καταλαβαίνω πώς βρέθηκα στο Μπρούσκο και γιατί αυτός ο άντρας κρατά τη φωτογραφία μου! Δεν μιλώ καν Ελληνικά! Και γιατί τη συγκεκριμένη φωτογραφία; Εκείνη τη μέρα τα μαλλιά μου ήταν χάλια και σκεφτόμουν "ποιος θα ξαναδεί αυτή τη φωτογραφία;" είπε στο κοινό της η σταρ που το πήρε στην πλάκα, γιατί έτσι και το 'παιρνε σοβαρά, θα 'καναν προς τα δω οι δικηγόροι της και θα έκλαιγε και η Κρήτη και Κύπρος, στις οποίες εξελίσσεται η σειρά, αλλά και κυρίως το Μαρούσι, που παίζεται… Σταρ χωρίς την άδεια της, χωρίς συμβόλαια, χωρίς κέρδη; Ευτυχώς λέμε ξανά που είχε χιούμορ η σταρ και άγιο ο Γεωργίου!

(σ.σ: εδώ που τα λέμε καλύτερα να 'βαζε φωτογραφία της Μονρόε! Ως πεθαμένη δεν θα το ανακάλυπτε ποτέ! - επίσης μη ξεχάσουν στο αποψινό επεισόδιο να πουν χρόνια πολλά στην συνεργάτη, ε;)

... και η συνέχεια
Μιλώντας σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γεωργίου, συνεχίζοντας να μην έχει κατανοήσει ότι παίζει με την αμερικανική δικηγορική φωτιά, τόνισε ότι το γεγονός ήταν τυχαίο. «Ακόμα δεν το πιστεύω! Ήταν εντελώς τυχαίο», είπε ο ηθοποιός και εξήγησε: «Κάναμε αυτή τη σκηνή και έπρεπε να έχουμε μια φωτογραφία από παλιά. Μου έφεραν κάποιες γυναίκες και μου άρεσαν τα μάτια της. Λέω, αυτή είναι πολύ εκφραστική και λέω θα μπορούσε να είναι η μάνα των δίδυμων». Και γιατί όχι της Τζολί ή της Ντίαζ δηλαδή, που αν το μάθουν πως δεν τις προτίμησαν στο Μπρούσκο θα παρεξηγηθούν;