Η Μαρίλια Χαριδήμου, 22 ετών και απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Σταύρου Θεοδοσιάδη, μίλησε γι’ αυτή την πολύκροτη τηλεοπτική της εμπειρία, για την αντίδραση του πατέρα της όταν την είδε στη διαφήμιση ενώ αποκάλυψε πως βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε αυτό το σποτ. 

Συγκεκριμένα, η ίδια στην αρχή της συνέντευξης στο "Πρώτο Θέμα", δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε ότι είναι η πρώτη μου φορά; Εννοώ ότι είναι η πρώτη μου φορά που δίνω συνέντευξη και φωτογραφίζομαι για κάποιο έντυπο. Όχι σαν κάτι άλλους, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε».  

Αναφέρθηκε στους γονείς της και στην αντίδραση του πατέρα της όταν την είδε στη διαφήμιση: «Όταν ο πατέρας μου είδε το σποτ χρειάστηκε να πάρει, όπως μου είπε χαριτολογώντας δύο υπογλώσσια! Ευτυχώς οι γονείς μου έχουν χιούμορ». Η νεαρή Μαρίλια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πως έφτασε να πρωταγωνιστεί σε αυτό το σποτ: «Με κάλεσε ο κ. Πάνος Κοκκινόπουλος, τον οποίο είχα την τύχη να έχω καθηγητή στη σχολή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν δεν ήταν αυτός ίσως να μην το έκανα. Επειδή όμως ξέρω ότι απ' όσα πράγματα έχει κάνει το αισθητικό αποτέλεσμα που βγάζει είναι πάντα το καλύτερο, δέχτηκα να πρωταγωνιστήσω στο σποτ. Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική. Δεν ήθελα να εμπλακεί το όνομά μου με ένα πολιτικό κόμμα. Όταν όμως, μου έστειλαν το σενάριο και το διάβασα, ενθουσιάστηκα. Το βρήκα χιουμοριστικό, πρωτότυπο και εύστοχο».

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε και για τις διάφορες αντιδράσεις που υπήρξαν γύρω από τη διαφήμιση, λέγοντας ότι: «Κατανοώ το γεγονός ότι υπήρξαν αντιδράσεις, άλλωστε ήταν φυσιολογικό. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Ωστόσο θεωρώ ότι όσοι αντέδρασαν και μάλιστα με αυτό τον τρόπο πάσχουν από έλλειψη χιούμορ. Όσοι προσβάλλονται από το περιεχόμενο του σποτ ας κατέβουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Αν στήσεις αυτί, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότερες συζητήσεις μεταξύ των νέων είναι με αληθινό σεξιστικό περιεχόμενο».