16 Σεπτεμβρίου του 2013, το δελτίο ειδήσεων του STAR επέστρεφε στην ενημέρωση αφήνοντας πίσω του την αμιγώς life style περίοδο που η αλλαγή κραγιόν της Θέλξης και οι πόντοι στο καλσόν της Πάολας ήταν τα βαρυσήμαντα νέα του.

Η Μάρα Ζαχαρέα επωμιζόταν την νέα εποχή των ειδήσεων στο κανάλι της Κηφισιάς, έχοντας να αντιμετωπίσει την παντοκρατορία του Mega, την δυναμική του ΑΝΤ1, την συνέπεια του ALPHA και την χτισμένη επιμονή του ΣΚΑΪ στην σκληροπυρηνική ενημέρωση.

Και ενώ η πίτα της τηλεθέασης έδειχνε, ήδη, μοιρασμένη και να μη περισσεύει ούτε κομματάκι, η Μάρα Ζαχαρέα, ήσυχα και χωρίς υπερφίαλες κoρώνες, δήλωνε την μέρα της πρεμιέρας του δελτίου στο Newpost

«Έχουμε απόλυτη επίγνωση πως το STAR ξεκινά από το μηδέν στον τομέα της τηλεοπτικής πολιτικό-οικονομικής ειδησεογραφίας. Απαιτείται μία τιτάνια προσπάθεια από την πλευρά όλων των ανθρώπων των ειδήσεων και απαιτείται χρόνος για να χτιστεί το καινούργιο στη συνείδηση των τηλεθεατών. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις λοιπόν, όσον αφορά στα νούμερα της AGB. Δεν περιμένουμε καμία ανατροπή από τα έως τώρα δεδομένα. Για μας αυτή η σεζόν θα είναι η σεζόν που θα χτίσουμε το νέο δελτίο και από τον Σεπτέμβρη του '14 -καλά να είμαστε- θα δούμε τι θα γίνει. Άλλωστε, όπως σας είπα και στην αρχή, ο αριθμητικός στόχος που μας έχει θέσει η διοίκηση είναι να παραδίδει το τελευταίο τέταρτο του δελτίου στο prime time του καναλιού 17% στα κοινά 15-44 και τίποτε άλλο».

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur.gr