Η Nova για 15η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Nova Beach Volley Tournament, το θεσμό που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, η Nova δίνει την ευκαιρία σε όλους να χαρούν τις ελληνικές παραλίες και τη θάλασσα, προσφέροντας παράλληλα θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο. 

Το Nova Beach Volley Tournament (www.novasports.gr/beachvolley) χαρακτηρίζεται από την άρτια οργάνωση των αγώνων, την ποιότητα των υποδομών όπου διεξάγεται το τουρνουά, καθώς και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία αθλητών και θεατών. Οι νικητές εκτός από τα μετάλλια και τα τρόπαια διάκρισης λαμβάνουν και χρηματικά έπαθλα. Το Nova Beach Volley Tournament διεξάγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς.

Σε Αττική, Χανιά και Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του αθλήματος θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλά happenings, εκπλήξεις και πλούσια δώρα. Το Nova Beach Volley Tournament θα ανοίξει την αυλαία του, την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο Yabanaki, Ακτή Βάρκιζας και μέχρι την Κυριακή 29 Ιουνίου, περιμένει όλους τους φίλους του αθλήματος για θεαματικούς αγώνες, μπάνιο στη θάλασσα, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. Οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 18:00 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου, καθώς και σε live streaming από το Novasports.gr.

Αφού ολοκληρωθεί το τουρνουά στην Αττική, η συνέχεια δίνεται στα Χανιά, στην παραλία Αγίων Αποστόλων, από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου. Τελευταίος σταθμός της φετινής διοργάνωσης θα είναι o Ποταμός Επανομής και το Beach Bar Baba στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Ιουλίου. 

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Alcatel onetoutch, Amstel Radler, Lipton ice tea και Vita Coco.