Συνολικού ύψους 170.000 ευρώ είναι τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε εθνικής και τοπικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Τρίτης το ΕΣΡ «τιμώρησε»:

  • Με 40.000 ευρώ τον ΑΝΤ1 και το MEGA Channel, από κοινού, για διαφήμιση παιδικών παιχνιδιών σε μη επιτρεπόμενη ώρα και υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων.
  • Με 20.000 ευρώ επίσης, το MEGA Channel και την εκπομπή «Το Πρωινό Μου» στις 3/1/14, για υποβάθμιση ποιότητας καθώς και με 20.000 ευρώ το STAR Channel για αναμετάδοση της ίδιας εκπομπής.
  • Με 20.000 ευρώ επιβλήθηκε τον Best TV νομού Μεσσηνίας για προσβολή προσωπικότητας, έπειτα από καταγγελία του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιου Πετράκου.
  • Με 15.000 ευρώ τον TV Ηλέκτρα νομού Κορινθίας για παραπλανητική διαφήμιση φαρμάκου που ισχυριζόταν ότι θεραπεύει τον καρκίνο. 
  • Με 15.000 ευρώ τον TRT νομού Λαρίσης για υπερπροβολή υποψηφίου τοπικού δημάρχου.

Επιπλέον, στον ΑΝΤ1, έγινε σύσταση για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 26/12/13 για προστασία ανηλίκων. Επίσης, στο MEGA Channel, τον ΑΝΤ1 και το TV Μακεδονία έγινε σύσταση για παράλειψη προβολής δελτίου νοηματικής γλώσσας με υποτιτλισμό και υπέρβαση νομίμου ορίου ήχου.

Τέλος, οριστική διακοπή και ανάκληση βεβαιώσεως επιβλήθηκε στον Melody 104,8 νομού Μεσσηνίας και στον TV Θεσσαλονίκης, ενώ χορηγήθηκαν πιστοποιητικά νομίμου λειτουργίας στο Ράδιο Θαλασσόλυκος και το Ράδιο «Απόστολος Ανδρέας» νομού Έβρου.