Στάση εργασίας δύο ωρών αποφάσισαν κατά την έκτακτη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι στον Αθήνα 9,84 ως ένδειξη συμπαράστασης στους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων οι οποίοι παραμένουν έξω από το δημοτικό ραδιομέγαρο.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα όταν στο κτίριο του ραδιοσταθμού προσέρχονταν  - υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων συμβασιούχων- οι δημοτικοί σύμβουλοι προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών ενώ τρία άτομα έχουν τραυματιστεί.

Οι εργαζόμενοι του "Αθήνα 9,84" στο ψηφισμά τους αποδοκιμάζουν την επιλογή να χρησιμοποιηθεί ο χώρος του ραδιοσταθμού για τη συνεδρίαση του "περιφερόμενου" δημοτικού συμβούλιου τονίζοντας ότι ότι το κτίριο  συνιστά πρωτίστως χώρο αδέσμευτης πολυφωνικής ενημέρωσης. Επισημαίνουν δε, ότι αδυνατούν να παριστάνουν τους "ανήξερους για ό,τι πρωτοφανές συμβαίνει εντός του οίκου μας" και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Γκάζι, έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Αθηναίων, όταν συμβασιούχοι προσπάθησαν να μπουν στο χώρο. Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν μερική χρήση χημικών.
 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση