Η προχθεσινή επίσκεψη του Νίκου Ευαγγελάτου στην έδρα της Κρατικής Τηλεόρασης- όπως ήταν άλλωστε φυσικό- πυροδότησε σενάρια και ποικίλα σχόλια σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη ΝΕΡΙΤ.

«Πήγα στη Αγία Παρασκευή για να κάνω μια πρώτη συζήτηση με τους αρμόδιους» δήλωσε στο newpost ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυψε ότι στις προθέσεις του είναι να συνεργαστεί με την Κρατική Τηλεόραση ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν αφού δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει εκτός τηλεοπτικού πεδίου. «Αυτό που επιχειρήσαμε στη προχθεσινή συνάντηση ήταν να βρεθεί ο κοινός τόπος συνεργασίας. Με λίγα λόγια εξετάσαμε όλα τα σενάρια ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουμε κοινούς στόχους. Δεν σας κρύβω ότι η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα» επισημαίνει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα για τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά το πιθανότερο είναι ο δημοσιογράφος να παρέχει υπηρεσίες δωρεάν και η ΝΕΡΙΤ να του παρέχει  διαφημιστικό χρόνο για τα sites των οποίων είναι κάτοχος.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι για την ένταξη του Νίκου Ευαγγελάτου στο νέο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ έχει συναινέσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος σημειώνεται ότι εντός των προσεχών ημερών θα γίνει επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
 
Ε.Σ.