Αν και ο καθένας για διαφορετικούς λόγους απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μεγάλου μέρους των εργαζομένων της ΕΡΤ, μεταξύ τους – για να το πούμε κομψά, κρατούν αποστάσεις ασφαλείας! Ορισμένοι το ονομάζουν «υπόγεια κόντρα». Ο λόγος για τις σχέσεις, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Θανάση Παπαγεωργίου και Λάμπη Ταγματάρχη αντίστοιχα.

Οι γνωρίζοντες τις ισορροπίες και τα παρασκήνια στην Αγία Παρασκευή, υποστηρίζουν ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης είναι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι στις πρωτοβουλίες του προέδρου, Θανάση Παπαγεωργίου, θεωρώντας ότι είναι περισσότερο κομματικός από ό,τι πρέπει, με αποτέλεσμα να του «χαλάει» την εικόνα που προσπαθεί να χτίσει για τη νέα ΕΡΤ. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος διακατέχεται από το συναίσθημα της ζήλιας απέναντι στον πρόεδρο, όταν δεν απολαμβάνει την ίδια δόση κολακείας από τους γύρω του!
Πάντως οι εργαζόμενοι περιγράφουν τον Θανάση Παπαγεωργίου ως έναν καταδεκτικό άνθρωπο, αγαπητό, συνεργάσιμο που έχει ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του, συμπληρώνοντας όμως ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι εμφανίζεται μόλις τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα στην ΕΡΤ και δεν είναι αποδέκτης της σκληρής καθημερινότητας. Αντίθετα με τον Λάμπη Ταγματάρχη που λόγω της θέσης του εργάζεται πολλές ώρες καθημερινά στο ραδιομέγαρο, βιώνοντας τις δυσκολίες και τις αντιφάσεις του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Για αυτό και τον χαρακτηρίζουν περισσότερο απόμακρο, αλλά με ξεκάθαρες και προς τη σωστή κατεύθυνση θέσεις για την ΕΡΤ.