current views are: 1

22 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:01

Γ. Παπαδάκης: Ο πιο σκληρός παίχτης απέναντι στην Κυβέρνηση

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Η πιο σκληρή και εξόχως αντιπολιτευτική τηλεοπτική εκπομπή ήταν και είναι αυτή του Γιώργου Παπαδάκη.

Δημοσίευση 11:01’
αρθρο-newpost

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Η πιο σκληρή και εξόχως αντιπολιτευτική τηλεοπτική εκπομπή ήταν και είναι αυτή του Γιώργου Παπαδάκη.

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Η πιο σκληρή και εξόχως αντιπολιτευτική τηλεοπτική εκπομπή ήταν και είναι αυτή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο καλός συνάδελφος ξεκίνησε σήμερα- μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές- με χίλια γκάζια και απίστευτη όρεξη! 

Ο αγαπητός σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού Γιώργος Παπαδάκης άρχισε τις εκπομπές του ασκώντας σκληρή κριτική στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα.

Μίλησε για την πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να χαρίσει φόρους σε όσους έχουν «βγάλει» στο εξωτερικό τα λεφτά τους με την προϋπόθεση ότι θα τα φέρουν πίσω.

Ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε πλήρως θέτοντας ταυτόχρονα και το ερώτημα: Δηλαδή εμείς που είμαστε συνεπείς και πληρώναμε φόρους με συντελεστή 40% και 45% είμαστε τελικά κορόιδα;   

Πάντως η Κυβέρνηση θα βρει τον μπελά της αφού θα έχει απέναντι της τον πιο σκληρό αντιπολιτευτικό παίχτη. Τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει από εξουσίες!!! 

Με εκτίμηση
Ο Θείος