Το 6ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.) τρέχει στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 11:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου, τις μάχες των κορυφαίων οδηγών του Kart.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα κανάλια Novasports με ζωντανές συνδέσεις, επαγγελματικό σχολιασμό, και ολοκληρωμένη στατιστική κάλυψη θα καλύψουν τη μοναδική στο είδος της, αθλητική διοργάνωση για Kart στην Ελλάδα. Το Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας, θα μετατραπεί σε πίστα για αγώνες, εκεί όπου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν συναρπαστικές κούρσες, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του Kart στην Ελλάδα και τους κορυφαίους οδηγούς από το εξωτερικό. 

Οι αγώνες θα προβληθούν ταυτόχρονα και μέσω του WEB TV του www.Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι για συνδρομητές Forthnet/Nova. Παράλληλα, οι αγώνες θα μεταδοθούν και το ίδιο βράδυ σε επανάληψη από το Novasports 4 στις 21:00.

TAGS