current views are: 2

29 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:24

«Όμορφη μέρα» με Champions League στα κανάλια Novasports

H 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports! 

Δημοσίευση 11:24’
αρθρο-newpost

H 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports! 

H 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων , της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια. Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο «Etihad» η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, θα κοντραριστεί με τη Ρόμα, των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας. Στο «Παρκ ντε Πρενς» η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι. Σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στη  Κύπρο, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θα υποδεχθεί τον Άγιαξ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Σπόρτινγκ – Τσέλσι, Σάλκε – Μάριμπορ, Σαχτάρ – Πόρτο, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Αθλέτικ Μπιλμπάο.  

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν σπουδαίους αγώνες και την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου. Στο «Βιθέντε Καλντερόν», η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό. Στο «Emirates» η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Γαλατασαράι, ενώ η Βασιλεία θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Αμφίρροπα αναμένονται και τα παιχνίδια Ζενίτ – Μονακό, Λεβερκούζεν – Μπενφίκα, Λουντογκόρετς – Ρεάλ Μαδρίτης, Άντερλεχτ – Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την Τρίτη 30/9 με το Γιώργο Λιώρη και την Τετάρτη 1/10 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.